21 feb 2008

EL CHIKI CHIKI

Para hacer el pase de la pre-campaña a la campaña...

Os dejo con Rodolfo Chiquilicuatre (presenta su canción a Eurovisión 2008)

18 feb 2008

Adivinanza...

¿Quién de C's dijo estas palabras?:

"La nación catalana me suda la polla por arriba y por abajo, que se metan a España por el puto culo (...) A ver si les explota dentro".

"Que se vayan a la mierda y dejen de tocar los cojones".



Aixó sí, que quedi ben clar que "Catalunya és Espanya" (els hi sua la polla sí... però és Espanya)

16 feb 2008

L^HOSPITALET AMB ZAPATERO

L'Hospitalet va ser el passat dissabte seu del socialisme.

En un acte de precampanya amb la intervenció de Celestino Corbacho, José Montilla, Felipe González, Carme Chacón i José Luis Rodríguez Zapatero, el recinte de la Farga es va omplir de gom a gom fins arribar aproximadament a 10000 persones.


No només es va haver d'instalar una pantalla gegant darrere el faristol sino també al lateral. A més, i des del passat mitin a la Vall d'Hebron de Barcelona, varem comptar amb un espai blogger en el qual els i les persones pertenyents a la comunitat blogger podia actualitzar el seu blog i 'retransmetre' el mitin en directe.


Periodista: "¿Cuándo supiste que habíais perdido?"
Ana Botella: "Cuando vi la participación de Cataluña"


SI ET QUEDES A CASA, GUANYA EL PP!

13 feb 2008

El color importa?

Llegia al blog de Monica i he trobat molt interesant el següent article:

Si Google tingués una pantalla negra, tenint en compte la gran quantitat de persones que l'utilitzen, es calcula que l'estalvi energètic seria d'uns 750 megavats per hora.

Com a resposta a això, Google ha creat una versió en negre, anomenada Blackle, amb les mateixes funcions. Al no ser blanc, té un consum menor d'energia. M'ha semblat una bona iniciativa.

Prova'l i si t'agrada, passa-ho... http://www.blackle.com/

La versió en català també està disponible... http://negroogle.es/catala/

7 feb 2008

De nou, no tant nou.

Situació:
Dijous, 7 de febrer de 2008. 11:05 (Descans a la classe d'Economia Espanyola). Classe 10. Facultat de Ciències Econòmiques i empresarials. Universitat de Barcelona.

Estava mirant com organitzar-me la tarda per les coses que haig de fer quan de sobte escolto que els quatre joves de darrere, que llegien 'atentament' el "diari" (20 minutos) comencen a parlar de les eleccions americanes i, posteriorment, de les properes eleccions generals a Espanya.
Segons els seu parer, les properes eleccions a Espanya les guanyarà Zapatero i ells 'literalment': "en aquestes eleccions jo aniré a votar... un vot no val res però un més un més un..."

Després han passat la conversa a la campanya de Rajoy... "amb Rajoy és possible" i han hagut unes quantes rises...

El que deia, no sé si la política comença a interesar els joves (a llarg termini) o si només interesa quan estem cridats a les urnes.

Encara no acabo d'entendre els comentaris favorables a la desafecció política de la majoria de professors a les aules de la universitat. Avui, n'hem hagut d'escoltar 5... els quals (la majoria d'ells) desanimaven a la participació a les properes eleccions o bé arremetien contra els candidats d'un o altre partit.

Finalment, i amb l'ànim de poder fomentar la participació (sobre tot jove) a les properes eleccions destacar el naixement de plataformes com "Proyecto 80%" de la qual vaig parlar en un post anterior, i d'altres específiques per a cada partit. A destacar, "Españoles en el mundo con Zapatero", ...

"Joves, participeu en política, perque si no ho feu, algú ho farà per vosaltres i potser vagi en contra vostra"

4 feb 2008

De nou.. i no tant nou

Avui, després d'haver passat pels examens corresponents al mes de gener, he començat de nou la rutina universitària... no la d'anar al bar mentre es fa classe... sino, precisament, assistir-hi a classe.

He trobat 2 diferències respecte el septembre... la primera és l'adecuació de la universitat a l'espai europeu.... totes les assignatures es fan per avaluació continuada i, en el cas que no vulguis fer-la, s'ha de signar un paper renunciant a aquesta opció.

La segona, i la que més m'ha impactat, és la participació en política dels joves... avui mateix, he vist com dos nois que llegien un diari de les Joventuts Comunistes, retallaven la butlleta per fer-se militants, i la omplien... Dues noies de la meva classe s'han afiliat a les Noves Generacions del PP... independenment dels partits polítics als que s'afiliin, ja està bé que els joves participin a la política, però participar, segons el meu parer, no és només pagar la cuota sinó participar activament en la organització. Una altra cosa és quant de cas fan els partits polítics a ses respectives joventuts.

Serà per la mobilització dels partits per les eleccions generals? o serà que els joves comencen a entendre que ells també formen part de la política?

1 feb 2008

Contra la dreta...

© Joventut Socialista de Catalunya. Federació de L'Hospitalet.