23 sept 2007

Bicing a L'Hospitalet

Bé, a càrrec de Ciudadana, que en un comentari em preguntava la meva opinió sobre el tema del Bicing a L'Hospitalet...

Si bé és cert que hi ha barris molt millor adequats per l'ús del Bicing (Bellvitge i centre, posava ciudadana com a exemple) també és cert que d'altres no estan gaire adaptats... però mirem cap al futur, la sostenibilitat del món, la no contaminació ha de començar a ser en un futur ja molt present un dels nostres reptes. I, per tant, si s'han d'adequar carrers, places, i d'altres equipaments urbanístics de la ciutat, jo estic completament a favor. Malhauradament no podré gaudir del Bicing, si es que finalment es duu a terme, degut a una malaltia als genolls. Però, si ha Barcelona la prova pilot ha estat molt satisfactoria, no se perquè a L'Hospitalet no es podria fer.

He llegit que L'Hospitalet no és Barcelona i no hem de fer tot allò que ells facin... i és veritat, però no hem de fer tot allò que ells facin malament, de lo bo, penso que, sí que hem de prendre idees. I el Bicing no és res més que una mesura a favor del medi ambient.

Avui comença la setmana de la mobilitat (22 setembre al 30 setembre) espero i desitjo que la ciutadania, no només de l'Hospitalet de Llobregat sinó de tots els municipis que hi participin en aquesta setmana, prenguin consciència de que els recursos naturals s'esgoten i que tot, tot té un límit fins i tot la nostra estimada Terra. No siguem egoistes i pensem també en els nostres fills, nets, besnets, etc. El pensament que hauriem de tenir és que de l'esforç que avui fem nosaltres se'n beneficiaran les generacions que venen després... i nosaltres, també.

4 comentarios:

Pío dijo...

Yo creo que tampoco podré disfrutar mucho del bicing, porque viviendo en un barrio como el nuestro, volver a casa en bicicleta se puede convertir en toda una etapa de montaña digna del Tour de Francia. jeje

David dijo...

Y creo que por mucho que se quiera hacer... la pendiente seguira sienddo la misma.. xD

Anónimo dijo...

[B]NZBsRus.com[/B]
Skip Crawling Downloads Using NZB Files You Can Rapidly Search HD Movies, Console Games, MP3 Singles, Software & Download Them at Maxed Out Rates

[URL=http://www.nzbsrus.com][B]Usenet Search[/B][/URL]

Anónimo dijo...

You could easily be making money online in the underground world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat tools[/URL], Don’t feel silly if you have no clue about blackhat marketing. Blackhat marketing uses little-known or misunderstood methods to build an income online.