28 nov 2007

QUE NO ET PRENGUIN EL PPEL

He entrat a la web del PP per mirar les propostes electorals...

Quina sorpresa! "PROGRAMA MARCO ELECCIONES 2007" i sota posa "680 PROPUESTAS PARA MEJORAR TU VIDA" (Casualment, la campanya que avui en dia té el PP al carrer... PARA MEJORAR TU VIDA...) però les eleccions no són al 2008?

Bé, he entrat a les propostes de joventut i m'he trobat 2 propostes... de les 680, als joves ens dediquen 2... és a dir el 0,0029% del programa.

Les propostes de vivenda són 2 també, un dels temes que més preocupa els ciutadans i ciutadanes d'Espanya per al PP només mereix 2 propostes electorals (0,0029% del programa) i, a més les seves propostes per a vivenda és la tramitació on-line de la sol·licitut dels pisos de protecció oficial i un mapa urbanístic on-line...

De les 680 propostes que diuen que tenen... jo només trobo 36 penjades...(0'05%) i moltes de les propostes semblen "copiades" de plans de treball de Creu Roja... o coses que ja es fan... com per exemple el "Botó d'emergències" i la formació de noves tecnologies per a gent gran... o atribuir-se com a proposta electoral l'organització de més "campus parties"...

QUE NO ET PRENGUIN EL PPEL!

1 comentario:

Anónimo dijo...

Según tú el PP parece que copia, no tengo ni idea. Lo que es un hecho demostrado empíricamente es que los socialistas canarios copiaron el 99% del Programa electoral de Ciutadans-Partido de la Ciudadanía. Noticia que no he leído en este blog tan preocupado por los programas de los demás.