30 nov 2007

Sobre la manifestació 1-D

DEMAGOGIA!

No hi ha cap altre paraula per descriure l'acció dels militants i simpatitzants de CiU i PP que sortiran el proper 1 de Desembre al carrer a criticar el govern en matèria d'infraestructures.
Els problemes que té Catalunya amb les infraestructures no han aparegut quan el poble català va decidir que hi hagués un govern d'esquerres... els problemes que té Catalunya venen des ja fa temps i ara la situació s'ha fet insostenible i ha estat quan "ha esclatat la patata calenta".

Els problemes que d'infraestructures que tenim a Catalunya i que patim totes les ciutadanes i ciutadans, d'esquerres i de dretes, i de qualsevol punt geogràfic del nostre territori, venen d'una manca d'inversió en infraestructures precisament durant una etapa política on governava el Partit Popular a Espanya i Convergència i Unió a Catalunya. És ara, amb un govern d'esquerres a Catalunya i a Espanya, quan la inversió (que estava sota mínims) a Catalunya comencen a donar fruit amb l'arribada de l'AVE a Tarragona i a Lleida. Trigarà en arribar a Barcelona, però arribarà. Trigarà en arribar a Girona però arribarà. I arribarà amb un govern d'esquerres.

Diu algun militant d'ERC que la manifestació del proper dia 1 de desembre va més enllà de les ideologies polítiques... sincerament, a mi se'm fa difícil de pensar-ho quan al cartell es pot llegir: "Som una nació i diem PROU!" "Tenim el dret de decidir sobre les nostres infraestructures".
I ja estem un altre cop amb la qüestió si som nació o no... per a molts dels qui vagin potser sí, per a molts potser no... però si de veritat va més enllà de les ideologies polítiques llavors que no vagin com a militants d'ERC, de CiU, del PP, d'ICV-EUiA... que vagin com a ciutadans i ciutadanes de Catalunya.

Mentrestant, i em refereixo mentre ells estiguin a la manifestació, els socialistes treballarem per millorar les infraestructures catalanes, els socialistes sortirem al carrer també però per una altra causa, per donar informació als joves sobre VIH - SIDA.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. If is possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll, I thank. Good bye friend.