2 dic 2007

1-D: Manifestació infraestructures?

Durant el dia d'ahir milers de ciutadans (segons quina font 200000 o 700000) van sortir a Barcelona a manifestar-se pel dret a decidir de Catalunya sobre infraestructures...

Us posaré 2 imatges, una de la manifestació d'ahir i una altra de la manifestació per l'autodeterminació. Trobeu 7 diferències:



No en trobereu gaires diferències... ja que la manifestació d'ahir semblava més una manifestació per l'autodeterminació de Catalunya i per l'independentisme que pel dret a decidir sobre les infraestructures.

6 comentarios:

Anónimo dijo...

Tampoc trobem diferències entre els dos partits unionistes o nacionalistes espanyols que enlloc de posar-se al costat dels catalans decideixen posar-se al costat del poder espanyol, o sigui, PP i PSC-PSOE. Cada cop queda més clar qui està amb Catalunya i qui amb Espanya, i és que no es pot servir a dos amos ensems. Àdhuc en Maragall us ha abandonat. I qui millor que ell per saber que el projecte del PSC no té futur puix Espanya MAI ESCOLTARÀ Catalunya i ara ja ame tard. Tal i com digué en Maragall: "ens vam equivocar al esperar que Espanya ens entengués, potser hagués estat millor fer la nostra", i ahir, ja ho vas veure, amb nosaltres, els catalans, manifestant-se.

David dijo...

@ Pérez Casals:
De catalans ens som 7 milions... i a la manifestació hi havia 200000.
M'estas reconeguent que la manifestació d'ahir era una manifestació independentista més que pel problema de les infraestructures.

I et dic que tú no ets més català que jo per haver anat a la manifestació, ni en Mas més català que jo per voler refundar la casa gran del catalanisme...
I, per cert, molt originals les demandes del manifest de la manifestació... el traspàs de rodalies a Catalunya (es farà efectiu al 2008 i no pq vosaltres ho haguèu demanat al carrer), la publicació de les balances fiscals i un nou sistema de finançament (en el qual s'està treballant en el marc del nou Estatut i, el nou Estatut tampoc el tenim pq ho hàgiu demanat al carrer).
El nou Estatut i el traspàs de Rodalies al govern de la Generalitat ha vingut i vindra de la mà d'un govern d'esquerres i encapçalat pel PSC.

Anónimo dijo...

El dissabte l eix esquerra-dreta que tant us interessa va saltar pels aires. Alli es va veure que el l'eix real es el dels que defensen catalunya i els "bons negrets" que nomes serveixen l'amo de madrit.

Anónimo dijo...

Tu ets tant català com madrileny és un que vota la CUP, vol que els impostos vagin a parar a Catalunya i aquesta se'n quedi la meitat, vol que els espanyols juguin sota la selecció catalana, li vagi bé que la llengua espanyola no la parli ni cristo, vulgui que no hi hagi cinema en castellà a Madrid, compri l'Avui o el Punt, vulgui que hi hagi una constitució que diu que si els Espanyols trien el seu futur per les urnes els catalans enviin tancs a destrossar la societat civil, etc...o sigui un gran madrileny.

David dijo...

@ Carles: Tú no em diras com de català soc jo ni ningú... perque tú no ets ningú per dir quant de català som aquells que no creiem en la independència de Catalunya.

Anónimo dijo...

O sigui, que els que us dediqueu a dir als altres el que han de ser i no ens deixeu ser altre cosa per llei i sota tanc no us agrada el joc.

Tu sabràs el que ets, aquests no és el meu problema. El meu problema és el que no em deixen ser a mi.