19 oct 2007

DIA MUNDIAL CONTRA EL CANCER DE MAMA

A totes les dones,
les que han patit,
i les que han mort.

En l'últim any 2 persones de la meva familia i 2 amigues de la familia han patit el càncer de mama. Durant el 2006, es va diagnosticar una mitjana de 12 cancers al dia. Una terrible xifra que deixa les dones en un estat de vulnerabilitat. "Afortunadament", la detecció precoç (i la no tan precoç) del càncer de mama suposa que la persona (a nivell físic) quedi curada en com a molt un tractament de 1 any. Però potser el més dur és a nivell psicològic, com s'afronta la malaltia i com es viu després d'estar curada.

Des del meu humil blog, vull animar als investigadors a cercar una mida més eficaç per combatre aquest tipus de malaltia. A més, aprofito per donar ànims també a totes aquelles dones que han patit el càncer de mama i estan en fase de recuperació, a les dones que les han diagnosticat càncer de mama fa poc i, no només a elles, sino també a les seves families que juguen un factor molt important durant el tractament.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Hola David,

la verdad es que es una enfermedad horrible, tengo una familiar que la sufre, aunque quien lo sufre más ahora, después de una gran metástasis, somos la familia. Es horroroso que alguien pueda sufrir tanto, y hacer sufrir tanto a los de su alrededor...