13 dic 2007

JSC contra proposta José Bono per presidir el Congrés


La JSC demana al President del Govern, Jose Luís Rodríguez Zapatero que retiri la seva proposta d’oferir a José Bono la presidència del Congrés dels Diputats després de les eleccions generals. La JSC pensem que l’exministre de Defensa no està capacitat per representar la pluralitat de l’Espanya federal que proposem, i que la seva constant crítica a Catalunya i als polítics catalans han fet perdre la confiança dels i les catalanes en l’exministre socialista.
La JSC demana al President del Govern, Jose Luís Rodríguez Zapatero que retiri la seva proposta d’oferir a José Bono la presidència del Congrés dels Diputats després de les eleccions generals.

La JSC pensem que l’exministre de Defensa no està capacitat per representar la pluralitat de l’Espanya federal que proposem, i que la seva constant crítica a Catalunya i als polítics catalans han fet perdre la confiança dels i les catalanes en l’exministre socialista.

Bono no ha respectat els líders polítics catalans que els ciutadans han triat de manera lliure. A més, creiem que ha contribuït a la desafecció entre Catalunya i Espanya durant el debat de l’Estatut d’Autonomia de Catalunya.

Segons Raül Moreno, primer secretari de la JSC, “Des de la JSC estem convençuts que el president del Congrés ha de tenir la sensibilitat suficient per entendre que estem en un país de realitats diverses, i que aquestes han de ser respectades pels màxims representants polítics, més encara si es tracta de qui ha de presidir una cambra tant important i representativa com és el Congrés dels Diputats”.

La JSC pensem que és possible portar a terme un projecte catalanista capaç d’engrescar els ciutadans i ciutadanes de Catalunya, de fer créixer el país, dotant-lo de recursos suficients i de les infraestructures necessàries, enfortint les seves tradicions i cultura, sense, necessàriament, anar contra Espanya. La “Catalunya potent” que la JSC defensem té sentit només dins un marc federal espanyol.

El projecte polític del socialisme català s’ha de poder construir amb la col·laboració i el respecte d’Espanya. José Bono no és el millor representat d’aquest respecte que els catalans i catalanes, joves i adults, ens mereixem. Tampoc ho és del sentir general dels socialistes espanyols.
Joventut Socialista Catalunya

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Aquí tienes el link que me pedías en el blog de diariodeunaciudadana. No pasa nada solo tienes que recordar tus ideas. Aunque claro cuando se actúa al dictado y se piensa lo que a uno le dicen, debe ser complicado.

Anónimo dijo...

vaya David, os veo muy fuertes en esta posición, al margen de estar más a menos de acuerdo, y de la importancia que posee un cargo de esa relevancia, hombre!!no es por nada, pero seguro que a los jóvenes de hoy les interesa más que hablemos de otras cuestiones, no crees??.
un beso

Anónimo dijo...

Gracias al PSC por votar en contra del bilingüismo en la Educación. Así facilitais las cosas al votante.

Anónimo dijo...

Que pases buenas Fiestas campeón!!!
Nos vemos el año que viene, ah!! Y ten cuidado con las juergas que te quiero sano y salvo para la pre...camp...ya sabes.
Un besote