11 nov 2007

Escola de Formació José Brocal


Aquest cap de setmana he tingut la oportunitat de poder anar a l'Escola de Formació José Brocal, organitzada per la federació de Comarques de Lleida.

Tot i que la representació de L'Hospitalet va arribar cap allà a les 22 del dissabte, per diversos motius, la participació i la valoració que faig a títol individual és d'excel·lent.

Crec que quan hi ha un treball que es fa be s'ha de reconeixer a la organització i des del meu blog, els hi vull fer saber. Uns ponents de qualitat, una programació encertada, espais de debat fora de "l'aula de formació" i, fent partíceps els militants.

En quant a les persones amb les que he compartit moments durant els cursos de formació i xerrades, i també a la nit, no hi tinc res a dir ja que res haguès estat igual si haguès mancat alguna d'aquestes persones. Si de cas, crec que vam trobar a faltar en Jonatan García, que per motius laborals, no va poder assistir-hi.

Per finalitzar, vull aprofitar la ocasió per constatar que les JSC, i per la part que em toca, les de L'Hospitalet de Llobregat, considerem que l'educació és un pilar basic per al desenvolupament de tota societat i organització.

La VIII Escola de Formació Ernest Lluch està en projecte i esteu totes i tots convidats a venir-hi, en rebreu més informació quan tinguem tancat el programa que oferirem.

Salut i república companys!

6 comentarios:

Raúl Moreno dijo...

Hola David.

Felicidades por el blog. He entrado a dar una vuelta y a leer algunos de los post. Recibe un saludo de mi parte.

Raúl Moreno.

Anónimo dijo...

Hola Raul. Has leído los post. Si lees los comentarios. ¿Qué te parece que tu subalterno en las JSC insulte a otros partidos sin motivo?

Carlos dijo...

Lástima que no nos dejaran realizar lo del corderito...

Un abrazo

Por cierto David, tu público es ta esperpéntico como las declaraciones del PP sobre lo de Chávez y el Rey... paciencia!

JORdina dijo...

Hola David,

Moltes gràcies pels comentaris i per la valoració, com a primera secre de la fede de lleida, ens va fer molta il·lusió poder compartir la nostra escola amb vosaltres, així, compartim realitats, vivències i enriquim el discurs socialista al territori.

Fins la pròxima!

una abraçada

Jordina

PS: vendremos a l'escola ernest lluch...!

maria dijo...

uix, sempre se m'adelante la jordina...

la veritat es que ha estat una escola de la que com a militant de la federació me'n sento totalment satisfeta.

un dels motius, és l'assistència de tants companys de la resta de Catalunya.

petonets i emocions donairet

Anónimo dijo...

Molt Bones Donairet!. Un plaer tan per mi com pels companys socialistes de les Comarques de Lleida disposar de les vostres presències. La veritat és que quan veus una militancia tan entregada a l´organització i disposada a fer 300 quilometres per assistir a l´escola es quan més et sens orgullòs de pertànyer a l´organització i contribuir dia rera dia a portar el projecte de la justicia social als diferents punts del terriori.

Un plaer haver-ho compartit amb tu (i els teus companys de l´Hospi).

Salut i socialisme!

Rubén Añé

pd: Punyeteros la que vau liar amb el matalàs a la nostra habitació. jejeje!