4 feb 2008

De nou.. i no tant nou

Avui, després d'haver passat pels examens corresponents al mes de gener, he començat de nou la rutina universitària... no la d'anar al bar mentre es fa classe... sino, precisament, assistir-hi a classe.

He trobat 2 diferències respecte el septembre... la primera és l'adecuació de la universitat a l'espai europeu.... totes les assignatures es fan per avaluació continuada i, en el cas que no vulguis fer-la, s'ha de signar un paper renunciant a aquesta opció.

La segona, i la que més m'ha impactat, és la participació en política dels joves... avui mateix, he vist com dos nois que llegien un diari de les Joventuts Comunistes, retallaven la butlleta per fer-se militants, i la omplien... Dues noies de la meva classe s'han afiliat a les Noves Generacions del PP... independenment dels partits polítics als que s'afiliin, ja està bé que els joves participin a la política, però participar, segons el meu parer, no és només pagar la cuota sinó participar activament en la organització. Una altra cosa és quant de cas fan els partits polítics a ses respectives joventuts.

Serà per la mobilització dels partits per les eleccions generals? o serà que els joves comencen a entendre que ells també formen part de la política?

1 comentario:

Patricia dijo...

Sigui pel que sigui, és un pas molt important perquè la política comenci a tenir un lloc entre els joves i la universitat;)

M'alegro molt que vagis a classe jeje;)

un petó